Menu:Kontakt

0735-636260

info@landofarts.se

Bokning och villkor

När vi får förtroendet att delta i någon av livets milstolpar, eller att förgylla ett festligt tillfälle för Ditt företag, eller att stötta Din kör, är det självklart för oss att ge Dig ett personligt, engagerat, och lyhört bemötande. Vi förbereder oss alltid väl - tillsammans med Dig - samtidigt som vi är flexibla och lyhörda för förändringar.

Vad kostar det?

Vi tillämpar vanligtvis fast pris. Efter en diskussion med Dig om Dina speciella önskemål lämnar vi ett fast pris. Du får naturligtvis en skriftlig bekräftelse.

Momsen är 0% på artistgage och relaterade tjänster, d.v.s. på de flesta engagemang. (Andra momssatser kan förekomma, exempelvis repetitioner utan offentligt framförande, eller musikläggning till film.)

Kontakta oss! Kontaktuppgifter finner du här.

Instrument?

Vid behov medtar vi naturligtvis digitalpiano och förstärkning.

Vad ingår och vad kan tillkomma?

Rimliga önskemål och förändringar vad gäller ex.vis musikval ingår, likaså rimlig flexibilitet när det gäller tidsåtgång vid framträdandet. Vi informerar tydligt då önskemål eller förändringar föranleder justering av priset.

I förekommande fall ingår STIM-rapportering (se mer om STIM-licens nedan).

Om jag behöver avboka?

Skulle du vilja avboka ett engagemang gäller följande: fram till två veckor innan engagemanget är avbokning kostnadsfritt. Vid senare avbokning debiteras halva priset. Utöver detta tillkommer de direkta utgifter vi eventuellt har haft, såsom resor och inköp av noter.

Skulle du vilja omboka ett engagemang till annat datum eller tidpunkt går det bra och sker utan kostnad, med reservation för vår tillgänglighet.

Skulle sjukdom eller familjeskäl av allvarligare art förhindra oss från att utföra ett uppdrag diskuterar vi fram bästa möjliga lösning tillsammans. Videbiterar naturligtvis ingenting, men lämnar ingen ytterligare ekonomisk kompensation.

Betalningsvillkor

Efter avslutat uppdrag, och då Du är nöjd, skickas en faktura att betalas inom 30 dagar.

Bra att veta om STIM-licens

Då musik framförs offentligt skall arrangören teckna STIM-licens. Detta gäller exempelvis då Rikard anlitas för att spela på konserter eller underhålla i restauranger, gallerior, varuhus, och så vidare. STIM-licens behövs ej i slutna sällskap, såsom bröllopsfester, föreningsfester, födelsedagsfiranden, och så vidare.

Om företaget

Innehar F-skattsedel.

Organisationsnr: 750205-0318

Momsregisteringsnr: SE750205031801